Anul leonistic ne bate la uşă


Revista_Lions_Page_33_Image_0002Un nou an leonistic a venit cu paşi repezi să ne pună în mişcare după o binemeritată vacanţă de vara în care ne-am încarcat cu voie buna şi idei pentru viitoarele noastre acţiuni ,ne-am relaxat gândindu-ne cu satisfacţie la anul ce a trecut şi ne-am pregătit să revenim în forţă anul acesta. Dorim ca agenda clubului nostru să fie plină de acţiuni de caritate pentru anul leonistic 2013-2014 , de evenimente în colaborare cu alte organizaţii dar şi de implicarea în activităţile locale şi naţionale. Sperăm ca iniţiativele noastre să ofere un exemplu pentru cei din jur iar faptele să vorbească pentru noi şi despre noi .

Odata cu noul an vine şi un nou bord director al Clubului LEO “Amon” Iaşi , care aşteaptă cu nerăbdare reînceperea activităţilor şi şedinţelor.Aceşti tineri entuziaşti doresc să transmita câteva gânduri cu ocazia începutului noului an şi chiar şi cateva ţeluri pe care doresc să le atinga în conducerea clubului.

Odată cu venirea toamnei, se anunță și începutul în forță a unui nou an leonistic. Filele întoarse din calendarul ajuns în luna septembrie, mă fac să privesc înapoi spre vacanța petrecută printre „leuții” din diferite colțuri ale lumii, dar și înainte, spre viitoarea activitate a clubului Amon. Încărcați cu forțe proaspete, promitem să ne îndeplinim misiunile cel puțin la fel de bine ca anul trecut și să ne lărgim orizonturile. În calitate de președintă a clubului, îmi voi concentra toată atenția asupra păstrării armoniei și îndeplinirii cu succes a câtor mai multe acțiuni.

Alexandra Pivniceru
Presedinte Club LEO „Amon” Iasi

Alt an, un nou inceput, dar aceleasi scopuri. Am reusit sa ne pastram entuziasmul si dorinta de a ajuta in spiritul lionistic pe parcursul anilor ce au trecut. Imi doresc ca in acest an sa realizam cel putin la fel de multe lucruri frumoase ca pe parcusul anului trecut; sa crestem impreuna; sa intindem o mana de ajutor impreuna. Va doresc un an cat mai bun si plin de realizari!

Teona Tabacaru
Vicepresedinte 1 Club LEO “Amon” Iasi

La început de an leonistic şi la aproape doi ani de la înfiinţarea Clubului LEO „Amon” Iaşi, pot spune că avem deja experienţă şi că am realizat până acum numeroase acţiuni, diverse şi tot mai complexe. Sunt mândră că am reuşit să legăm prietenii, că am învăţat să lucrăm tot mai bine în echipă şi că am primit în rândul nostru noi membri, la fel de implicaţi şi motivaţi ca şi noi. Sper ca şi în noul an LEO să continuăm cu proiecte din ce în ce mai interesante, să reuşim tot ce ne propunem, să devenim cât mai cunoscuţi în cadrul comunităţii şi le doresc leuţilor să fie cât mai entuziaşti şi creativi astfel încât să putem privi mereu în urmă mulţumiţi de ceea ce am realizat.

Sabina Mirea
Vicepresedinte 2 Club LEO „Amon” Iasi

La început de an leonistic nu mă pot gândi decât la cât de mândră sunt de evoluția noastră ca și club, ca și o echipă formată din oameni ambițioși, pe care îi unește un singur scop și anume acela de a aduce, pe cât se poate, destinul comunității în care trăim întrun punct de echilibru. Sunt convinsă că, în acest an, vom duce la capăt proiecte reușite și frecvente, dobândind experiență, devenind din ce în ce mai buni. Le urez mult succes tuturor leuților și îmi doresc ca acest an să fie unul memorabil din punct de vedere leonistic.

Antonia Angheluta
Founding president Club LEO “Amon” Iasi

 

Ajunși deja la începutul celui de-al treilea an leonistic, pot spune că am încredere cu adevărat că experiența din anii precedenți își va spune cuvântul și vom reuși să ne implicăm în diferite proiecte altruiste, poate chiar mai îndrăznețe. Suntem nerăbdători să revenim în forță și să realizăm diferitele activități de pe urma cărora cei ajutați vor beneficia , în timp ce noi ne vom primi bucuria de a aduce câteva zambete pe chipurile celor aflați în dificultate. Mult success tuturor leuților!

Maria Sîrbu
Trezorier Club LEO “Amon” Iasi

Un nou an vine împreuna cu noi idei , lacrimi, râsete , prietenii şi acţiuni, însă adevărata provocare este de a fi la fel de uniţi pentru a le putea realiza cu succes în acest timp . Cu puţina ambiţie şi uniţi de acelaşi obiectiv , să ajutam , cred că anul acesta va surprinde o evoluţie a clubului nostru , mai ales că ni s-au alăturat tineri dornici să se implice alături de noi în cât mai multe proiecte . La finalul anului sper că ne vom uita mulţumiţi în trecut , cu un portofoliu consistent cu acţiuni , aşadar mult succes leuţilor în misiunea lor!

Mălina Lemnaru
Director de proiecte Club LEO “Amon” Iasi

Cu prilejul sosirii preşedintei Districtului LEO 124 România Cristiana Macovei în Iaşi, membrii clubului LEO “Amon” Iaşi şi LEO “All Stars” Iasi au avut ocazia de a participa la o întâlnire cu ea , unde au discutat în legătura cu viitoarele proiecte naţionale, au împărtăşit idei legat de ce înseamnă să fii LEO şi au discutat de viitoarele colaborări între ele şi chiar şi cu alte cluburi LEO din România.

Mălina Lemnaru
director de proiecte Club LEO “Amon” IaşiArticole populare