“Arta degustării vinului”


Revista_Lions_Page_23_Image_0004Joi, 26 septembrie 2013, LC Oradea 22 a organizat cea de-a doua ediție a acțiunii “Arta degustării vinului” într-un cadru de excepție oferit de Centrul de Cultură și Civilizație a vinului – “Enoteca Millesime”.

Membrii Lions din cele două cluburi orădene și invitații lor au avut parte de o seară plăcută, elegantă și elevată. Înconjurați de însemne Lions și proiecții cu imagini ale acțiunilor din acest an lionistic, am beneficiat de asistența unor specialiști în degustarea vinului și a sortimentelor adecvate de preparate culinare: un expert degustător și un executive chef.

Activitatea de degustare a urmat unei scurte introduceri în cultura și civilizația vinului dar și a unor scurte povești despre vinurile pregătite pentru licitație. Recitarea unor versuri și intervenții privind vinul și sănătatea, au adus un plus de savoare serii. Parte din taxa de participare precum și sumele obținute din licitarea unor vinuri deosebite, de colecție, se vor constitui în fonduri pentru acordarea a două burse pentru studenți: o bursă de excelență și bursa Lions în folosul comunității pentru rezultate foarte bune la învățătură dar și activități de voluntariat.

Gianina Gabor
Președinte, LC Oradea 22Articole populare