Bal mascat – 14 Decembrie 2013


Masquerade Charity Ball – Cu mască…sau fără mască?”

3

Cu mască, sau fără mască, ce alegi? Asta este întrebarea… La această întrebare au răspuns leuții și invitații lor, pe 14 Decembrie 2013, în cadrul unui bal mascat, evocând atmosfera magică a anilor ’70 – ’80, la “Credo Events Ballrooms”., sarbatorind impreuna si “Craciunul Lions”.

Evenimentul și-a propus să arate Asociației de Hemofilie că putem da o mână de ajutor în lupta cu această boală. Astfel, a treia ediție a balului a sprijinit cu ajutorul clubului LC Bucuresti Phoenix  în continuare, asociația, prin organizarea unei licitații și a unei tombole. Atmosfera inedită a balului a fost completată de muzică clasică, dans contemporan, dar și de câteva momente de mentalism. Voia bună și dorința de a pune un zâmbet pe fețele bolnavilor de hemofilie ne-au mobilizat și ne-au ajutat să realizăm un eveniment în urma căruia a fost strânsă suma de 3827 lei, iar, ulterior, leuților li s-a mai alăturat un bun prieten, care a donat suma de 300 lei. De asemenea,  cluburile Lions Atheneum si Tarabostes au facut donatii directe catre Asociatia Romana de Hemofilie.  Probabil mulți consideră că banii adunați reprezintă un număr de tratamente medicale mult prea mic pentru cei ce suferă de această boală, însă credem cu tărie că orice ajutor este mai mult decât binevenit, deoarece pas cu pas se pot realiza lucrurile mărețe.

Cu mască… sau fără mască, leuții au fost, sunt și vor fi alături de Asociația de Hemofilie, iar lupta lor cu viața este și lupta noastră.Articole populare