Clubul Leo Alpha “Phoenix” Bacău


Clubul Leo Phoenix Bacau

Clubul Leo Alpha “Phoenix” Bacău este format dintr-un număr de 23 de membri devotaţi, care sunt dispuşi să ajute comunitatea din care fac parte. Acesta este motivul pentru care Leo Phoenix îşi propune să organizeze cât mai multe activităţi prin care să îşi aducă contribuţia la bunăstarea comunităţii.

Membrii Clubului Phoenix au participat în ultimul an la activităţi ale Clubului Lions Bacău “Sf. Gheorghe”, cum ar fi donarea de cărţi la azilul de bătrâni şi acţiunea de împădurire de la Mănăstirea Caşin, dar şi la evenimente la care Clubul Lions a fost partener, că de exemplu, un recital de chitară clasică şi o expoziţie filatelică. De asemenea, în următorul an, Clubul Leo “Phoenix” îşi propune multe alte activităţi prin care să aducă un zâmbet pe buzele celor ce şi-au pierdut orice speranţă.

Clubul Leo “Phoenix” este sprijinit de către Clubul Lions Bacău “Sf. Gheorghe”, astfel încât, în dată de 5 decembrie 2013, de Ziua Internaţională Leo, a avut loc o ceremonie de introducere a membrilor în club şi de investire în funcţie a noilor ofiţeri, la care a participat şi preşedinta LEO District 124 România, Cristiana Macovei.

Clubul Leo “Phoenix” îşi propune să desfăşoare numeroase proiecte menite să ajute comunitatea şi să dezvolte spiritul civic.Articole populare