Din suflet, pentru suflet…


Revista_Lions_Page_23_Image_0002La Arad ,activităţile noului an lionistic încep cu luna august.

Deja a intrat în tradiţie ca Primăria oraşului în perioada desfăşurării evenimentului, “Zilele Aradului”, să invite şi membrele Clubului Lions Arad 2007. Clubul format numai din doamne de excepţie, implicate emoţional şi fericite să-şi ajute semenii au răspuns afirmativ,şi astfel ,leoaicele s-au prezentat la standul lor, amplasat în faţa Palatului Administrativ.

Timp de zece zile, până seara târziu, au invitat trecătorii să se răcorească cu o limonadă marcă proprie, Limolions. La stand s-au mai vândut şi alte obiecte donate de membrele clubului ,cît şi produse de patiserie primite cu titlu de sponsorizare din partea cofetăriei Crişan din Arad.

Pe parcursul acestor zile toride de august,alături de leoaice cărora nu le-a lipsit dăruirea şi voia bună, au fost doua tinere,Raluca şi Crina, tinere care, susţinute financiar – prin burse de meritde către leoaice , au ţinut să dea o mână de ajutor doamnelor.

Din banii obţinuţi, vor fi finanţate noi proiecte de într-ajutorare a copiilor cu dizabilităţi din cadrul Liceului de nevăzători Sf.Maria din Arad.

La ora bilnţului, leoaicele mulţumesc tuturor celor care au fost alături de ele la acest eveniment ,care s-a încheiat cu vizita în primul rand a prietenei ,şi apoi a preşedintei de zonă Vest , Daniela Holzheimer.

Daniela Galea
Preşedinte Lions Club AradArticole populare