Donație pentru copii


Ca în fiecare an, Clubul Lions Diamond  a  sărbătorit apropierea sărbătorii de Paște printr-o acţiune de voluntariat. Dacă de  sărbătoarea Crăciunului, pe lângă alimentele pentru cantina socială din Margina, Timiș, am fost acasă la familii, ducând  pachete cu dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, anul acesta,în preajma sărbătorii Pascale, văzând condițiile în care trăiesc, învața și mănâncă ….copiii câtorva  familii de aici,  atenția noastră s-a concentrat pe un lucru elementar: hrana. De aceea, am dus alimente de bază pentru funcționarea cantinei din această localitate pentru următoarele trei luni. Cantina există de peste 10 ani, însă pe măsură ce trece timpul,  este tot mai greu să realizeze ceea ce și-a propus: oferirea hranei pentru copiii familiilor nevoiașe  din comună. De atunci, zilnic,  cu eforturi susținute, se încearcă oferirea unei   mese  calde unor copii pentru care viața nu a fost atât de darnică.

Pentru noi este  a  doua oară când mergem aici, în perioade ​pline de semnificații ale  anului,  cu aceleași emoții care ne încearcă de fiecare dată….

Și pentru că în ultimii ani, lângă noi, sunt tot mai mulți  oameni  pe care viața îi supune unor teribile încercări,în astfel de momente, când  întrezărim bucuria în ochii celor pe care îi ajutăm,  ne  amintim   cât de norocoți suntem unii dintre noi…

 

Gabriela Ștefan

Președinte Lions Club DiamondArticole populare