Luna padurii, Cluj, 15 martie 2014


A fost o zi splendida, sambata 15 martie ,….din toate punctele de vedere: soare, cald , multi prieteni si peste 500 de puieti de paltin, frasin si cires plantati , prin grija si sub  indrumarea lui Marian Proorocu, pe Dealul Feleacului.

Imbucurator a fost prezenta multor membri din cele doua cluburi clujene, LC Genesis  si LC Transilvania,  alaturi de familiile lor,( de soti/sotii/copii ). Chiar si eu mi-am luat copilul cu mine ( pe….Sorana). Cu totii au pus mana ( sau harletul…) , cu totii s-au bucurat de soare si de aerul curat al padurii.

Noua noastra colega de la clubul “Genesis” , Kocsis Judit , ne-a aprovizionat cu manusi ( buna idee, multumim !!), iar eu am fost garderobierul sef: am impartit  ( si adunat ) frumoasele noastre veste “Lions”.

Si, desi nimeni nu m-a insarcinat, eu as oferi trei premii: pentru cel mai harnic ne-membru Lions  ( Melindei Kilin, sotia lui Gabi), pentru cel mai harnic copil ( lui Horatiu al lui Cristi Barabas ) si familiei cu cei mai multi reprezentanti ( Alinei Dutu, prezenta alaturi de sot plus doi baieti ).

Iar la terminarea plantatului…(se putea altfel ?) ne-am “imprietenit ”  la o cabana din vecinatate cu o ciorba, niste mici si gratare , un vin si ceva clatite.

A fost o iesire …norocoasa, caci a doua zi, duminica 16 martie , peste puietii nostri se asternuse un strat de cativa centimetri de …zapada. Cine-ar fi crezut sambata ce vijelie va fi peste noapte ???Articole populare