Vacanță lionistică 2013


Revista_Lions_Page_34_Image_0002Drapelul României a fost purtat, alături de delegația Districtului 124, de către două reprezentante ale clubului LEO “Amon” Iași la parada din cadrul Convenției Internaționale Lions, eveniment desfășurat anul acesta în Hamburg, Germania.

Participând la tabăra organizată de Districtele 111RN și 111RS, ambele alcătuind activitatea lionistica din landul Renania de Nord- Westfalia, ne-am numărat printre cei 20 de membri, veniți din 15 țări diferite, care au luat parte la activitățile special concepute pentru noi și au profitat de fiecare clipă a taberei.

Astfel, am avut ocazia să ne cunoaștem, să schimbăm păreri și să împărtășim experiențe cu membri LEO din diverse părți ale Globului. Programul taberei, deși foarte încărcat, ne-a captivat întru totul. După experiența de la Convenția Internațională Lions, unde ne-am dat seama cu adevărat de privilegiul de care avem parte, și anume de faptul că suntem membri Lions, fiecare dintre noi a avut oportunitatea de a sta la o familie gazdă timp de două săptămâni. Prima săptămână a taberei a constat într-un leadership training, ce a atins, pe parcurs, domenii ca management, self-marketing și teambuilding, având, de asemenea, și o secțiune destinată prezentării țărilor participanților. În ultima săptămână, programul a fost unul variat, vizat pe partea culturală a sejurului din Germania. În acest timp, am vizitat importante orașe din regiunea vestică a Germaniei: Düsseldorf, Köln, Bonn, Xanten, dar și Bruxelles cu toate atracțiile sale turistice. La evenimentele organizate de cluburile Lions, am avut ocazia să discutăm cu guvernatorii Districtului 111 Rhineland Nord și Rhineland Süd, precum și să legăm o frumoasă amiciție cu membrii clubului Leo Rhein-Sieg din Bonn. Experiența din tabăra Lions Rhineland a fost unică din toate punctele de vedere, oferindune o perspectivă asupra activității lionistice pe plan mondial, ajutându-ne să ne dăm seama de grandoarea conceptului Lions ca organizație și conferindu-ne un puternic imbold de a ne dezvolta și perfecționa ca și club.

Antonia Angheluță și Alexandra Pivniceru
Reprezentante ale clubului LEO “Amon” IașiArticole populare