Vedere clară, Ochi sănătoși


Cu aceeași credință, că facem cu și din suflet acțiunile de depistare a ochiului leneș, am continuat campania “Vedere clară, Ochi sănătoși”.

120 de copii de la gradinița și școala din Sâncraiu de Mureș ne-au încântat cu veselia și zâmbetele pe care numai un copil le poate oferi. Dintre cei examinați un procent mare de copii cu probleme de vedere sunt din centrele de plasament sau din familii cu posibilități financiare reduse.

M-am angajat să le fac ochelari gratis acestora, deoarece oricine are dreptul la vedere. Sunt convinsă ca voi reuși și ramân cu părerea că în viață voi primi ce voi dărui.

Vrei mai multă iubire? Daruiește mai multă iubire! Când începem să curgem spre ceilalți, toate lucrurile bune vor veni spre noi. Asta am încercat să fac în săptămâna mare, să-mi îndrept sentimentele și gândurile spre cei mai puțin norocoși. M-am bucurat de fericirea copiilor cărora, în urma depistării problemelor de vedere le-am redat claritatea clipei prin dăruirea de ochelari de vedere. Consider ca este un mic gest de a-i ajuta pe cei care sunt orfani sau cresc departe de părinți și cred că nici unul nu și-a dorit acest destin. LIONS CLUB Tîrgu Mureș le-a oferit dulciuri, prăjituri și obiecte de decor specifice Sărbătorilor Pascale confecționate de copiii cu dizabiltăți psihomotorii din Asociația Catharsis – Târnăveni. Sunt mândră și fericită că am reușit să-l implic și pe fiul meu, Darius, care le-a dăruit cărți de povești și CD-uri cu filme pentru copii.

 Articole populare