duminică, februarie 23, 2020
Acasă Actiuni Clubul Leo Alpha “Phoenix” Bacău

Clubul Leo Alpha “Phoenix” Bacău

Clubul Leo Phoenix Bacau

Clubul Leo Alpha “Phoenix” Bacău este format dintr-un număr de 23 de membri devotaţi, care sunt dispuşi să ajute comunitatea din care fac parte. Acesta este motivul pentru care Leo Phoenix îşi propune să organizeze cât mai multe activităţi prin care să îşi aducă contribuţia la bunăstarea comunităţii.

Membrii Clubului Phoenix au participat în ultimul an la activităţi ale Clubului Lions Bacău “Sf. Gheorghe”, cum ar fi donarea de cărţi la azilul de bătrâni şi acţiunea de împădurire de la Mănăstirea Caşin, dar şi la evenimente la care Clubul Lions a fost partener, că de exemplu, un recital de chitară clasică şi o expoziţie filatelică. De asemenea, în următorul an, Clubul Leo “Phoenix” îşi propune multe alte activităţi prin care să aducă un zâmbet pe buzele celor ce şi-au pierdut orice speranţă.

Clubul Leo “Phoenix” este sprijinit de către Clubul Lions Bacău “Sf. Gheorghe”, astfel încât, în dată de 5 decembrie 2013, de Ziua Internaţională Leo, a avut loc o ceremonie de introducere a membrilor în club şi de investire în funcţie a noilor ofiţeri, la care a participat şi preşedinta LEO District 124 România, Cristiana Macovei.

Clubul Leo “Phoenix” îşi propune să desfăşoare numeroase proiecte menite să ajute comunitatea şi să dezvolte spiritul civic.

- Advertisment -

Most Popular

La final de mandat

Dragi prieteni, Iată că s-a scurs un an și a trecut atât de...

Revelionul Lions, moment de revedere și de bucurie

Viața este presărată de provocări. În fiecare moment, fiecare dintre noi ne confruntam cu termene-limită și cu obligații, avem întâlniri și comunicăm tot timpul...

Mesajul guvernatorului Radu Cristea

Radu Cristea - Guvernator District 124 Romania, 2018-2019 Lionismul este un factor de influență. Nimic mai...

16 iunie 2018 – o zi memorabila pentru Lions Club Craiova

In cadrul celor 100 de ani de lionism International, ca toti prietenii lei din Districtul 124 Romania, Lions Club din Craiova a...

Recent Comments