A 4-a Sedinta de Cabinet a Districtului – BACAU 2018

In intervalul 16-18 Martie,am avut placerea sa ne reintalnim la Bacau cu ocazia celei de-a 4-a sedinte de Cabinet a Districtului Lions 124 Romania.
Gazdele noastre, cluburile Lions din Bacau, Moldova, Sfantu Gheorghe si Sanity au asigurat o organizare agreabila pentru toti participantii la eveniment, fapt pentru care le adresam multumirile mele si ale intregului Cabinet!
In prima seara, bucuria revederii cu prieteni Lions, mai vechi sau mai noi, a reusit sa estompeze oboseala calatoriei iar discutiile amicale au pregatit ziua urmatoare.
Aceasta a fost dedicata lucrului, astfel incat pe langa audierea rapoartelor echipei Cabinetului, membrii Lions participanti s-au implicat activ in dezbaterea procedurilor operationale ale Districtului. Acestea au fost transmise din timp catre Pre􀀆edintii de Regiune si consiliul PDG, pentru consultare si dezbateri, iar in urma observatiilor primite s-a elaborat prima editie a acestora.
sn urma prezentarii procedurilor operationale, acestea au fost aprobate de catre Cabinetul de District si au intrat in vigoare, incepand cu data de 19 Martie 2018. Secretariatul Districtului va adauga procedurile operationale pe website-ul Lions Romania, in zona dedicata membrilor Lions.

Au fost prezentate idei de noi proiecte umanitare, precum si noi idei pentru mai buna functionare a Districtului si pentru cresterea excelentei organizationale a acestuia.
Dupa o sedinta fructuoasa, leii prezenti la Bacau s-au reunit seara in crama hotelului unde au avut placerea sa premieze cele mai frumoase costume populare nationale, prezentate cu stil si eleganta.
Cu multumiri adresate tuturor participantilor pentru implicarea activa in dezbaterile din cadrul sedintei de Cabinet de la Bacau, va invit pe toti sa va alaturati echipei Cabinetului la Conventia Nationala a Districtului, ce va avea loc la Ploiesti, in perioada 18-20 Mai 2018.