duminică, februarie 23, 2020
Acasă Leo TOGETHER-WE-CREATE-HAPPINESS LEO CLUB TIMlSOARA

TOGETHER-WE-CREATE-HAPPINESS LEO CLUB TIMlSOARA

Proiectul intitulat Together We Create Happiness este un proiect ajuns la cea de a VI-a editie in cadrul clubului LEO Timisoara. Este un proiect traditional care vizeaza sarbatorile Pascale.
Conceptul acestui proiect a aparut in urma cu 4 ani, cand membrii clublui LEO Timisoara au amplasat un cos in hypermarket-ul Auchan Sud din Timisoara in care au strans alimente neperisabile, cu scopul de a face mai a poi pachete si da le dona familiilor nevoiase din judet. Timp de doua weekenduri consecutive, voluntarii au strans in jur de 700 de kg de alimente, 15 saci de imbracaminte si 2 saci de jucarii.Acestea au fast date la 9familii din judetul Timis care au o situatie financiara grea.
Datorita impactului mare pe care acest proiect 1-a avut la prima organizare, membrii au decis sa ii implementeze si in anul urmator, motiv pentru care cu trei saptamani inainte de sarbatori a fast amplasat un nou cos la intrarea in hypermarket-ul Auchan, de aceasta data in lulius Mall Timisoara. Din nou, voluntarii au strans alimente timp de 4 zile, facand ulterior pachete si donandu-le unor familii fara posibilitati.
Astfel proiectul a ajuns atat la inimile membrilor, cat si la inimile familiilor nevoiase care erau ajutate de catre acestia. Tocmai din acest motiv proiectul a cotinuat cu o a Ill-a editie, din nou organizata la fel ca in primul an, la hypermarket-ul Auchan Sud Timisoara, iar pentru a continua traditia, anul acesta a fast din nou organizat acelasi proiect.

In fiecare an si cu fiecare editie diferita, membrii aleg intotdeauna altefamilii fara posibilitati financiare pe care sa le ajute, cerand ajutorul fie primariei, fie altar ONG-uri pentru a-I gasi pe cei care au cu adevarat nevoie de ajutor. De la an la an proiectul este mai prosper si impactul este tot mai mare cu fiecare editie. Nu numai in randul familiilor si a membrilor care participa la acest proiect, ci si asupra cumparatorilor si locuitorilor orasului care doneaza si care afla cu aceasta ocazie de LEO si de activitatea membrilor acestuia.
Clubul incearca sa creasca acest proiect, devenit traditie, cu fiecare ocazie, respectiv cu fiecare editie. In fiecare au fast donate sute de kg de alimente, spre exemplu la ultima editie au fast stranse aproximativ 800 de kg de alimente neperisabile, iar apoi au fast facute pachete in functie de numarul de membrii din fiecare familie si de varsta acestora, iar a poi au fast duse de catre voluntari la 10 familii din intreg judetul. Aceste pachete contineau alimente precum faina, zahar, orez, paste, conserve, ulei, faina de malai si asa mai departe, insa de asemenea fiecare pachet a continut oua, cozonaci, dulciuri, vopsea de oua sau chiar si jucarii.
La fel ca in fiecare an, membrii clubului var organiza din nou acest proiect, cu ocazia sarbatorilor Pascale de anul viitor, in speranta ca proiectul sa fie tot mai mare si de aceasta data, cu cat mai multe alimente stranse si donate, respectivcu cat mai multefamilii ajutate.

- Advertisment -

Most Popular

La final de mandat

Dragi prieteni, Iată că s-a scurs un an și a trecut atât de...

Revelionul Lions, moment de revedere și de bucurie

Viața este presărată de provocări. În fiecare moment, fiecare dintre noi ne confruntam cu termene-limită și cu obligații, avem întâlniri și comunicăm tot timpul...

Mesajul guvernatorului Radu Cristea

Radu Cristea - Guvernator District 124 Romania, 2018-2019 Lionismul este un factor de influență. Nimic mai...

16 iunie 2018 – o zi memorabila pentru Lions Club Craiova

In cadrul celor 100 de ani de lionism International, ca toti prietenii lei din Districtul 124 Romania, Lions Club din Craiova a...

Recent Comments