Dragi colege doresc sa va multumesc ca ati fast alaturi de mine in timpul mandatului 2017-2018. Suportul vostru care a contat enorm pentru mine, a facut posibil sa ne ridicam la nivelul a􀀈teptarilor in acest an lionistic, in care am derulat Planul Centenial-sarbatorind LIONS 100.
Mentionez cu mare bucurie cateva dintre cele mai importante activitati pe care le-am finalizatimpreuna: Conform calendarului de activitati Centennial „Luna serviciilor pentru tineri- Youth Centennial Service Challenge” am sustinut scoala Gimnaziala din Apos cu rechizite necesare inceperii anului scolar, pentru 26 de elevi din clasele I-IV, copii saraci aflati intr-un sat de munte izolat Apo􀀈, comuna Barghis,judetul Sibiu.
Educarea tineretului-„Cybersecurity Romania-Congress” cu prezentarea seminarului „Constientizarea tinerilor privind pericolele din mediul on line”pentru 1200 de elevi din Sibiu. Participare activa a clubului la proiectul implementat de colega noastra Daniela Chrzanovski impreuna cu Politia Romana.
Actiune Guvernator District Dr. Ion Antonio Tache: Crosul „INIMA DE LEU”impreuna cu cluburile Lions din Sibiu. Au fast 180 de participanti, iar castigatorii au fast premiati cu diplome si medal ii.
Proiectul „Protejarea 􀀈i testarea vederii-Screening Oftalmologic”-gratuit:
la Gradinita selimbar au fosttestati 105 copii;
la Gradinita Fratii Grimm au fosttestati 87 copii;
la Centrul scolar pentru Educatie lncluziva Turnu Rosuau fosttestati 47 copii;
la Gradinita Nr.23Tiglari au fasttestati 82copii.
Eveniment Caritabil pentru Cazuri Sociale: „Parada Modei & Design” organizat pentru sprijinirea subnutritiei, strangere de fanduri pentru cop ii 􀀈i familii cu probleme sociale:
familie cu probleme sociale din Poplaca cu 5 copii, donatia unei drujbe necesara pentru supravietuire, donatii de jucarii si alimente pentru cei 5 cop ii;
in cadrul „Saptamanii Demnitatii Copilului” la Gradinita din Altana- donatii de jucarii 􀀈i alimente pentru 35 copii saraci, cu varste cuprinse int re 3 si 5 ani.
Participare activa a clubului la proiecte implementate de colega noastra Daniela Chrzanovski:
lansarea proiectului IT HUB Sibiu- pentru comunitatea de afaceri IT sibiana (Swiss Webacademy, Ellite Business Woman,Sibiu Events);
proiectul Clubului Francofon de Afaceri Sibiu- Cocktail-ul networking pentru Comunitatea de Afaceri din Sibiu. Participare la Balul Caritabil organizat de clubul partener international LC Sexaginta Prista Russe din Bulgaria. Calendarul districtului: cre􀀇terea numarului de membrii
Lions- recomandarea unui nou membru de Daina Vasiu­Teodora Muntean.
„Saptamana lnternationala a serviciilor pentru lupta impotriva foamei 􀀇i a saraciei”- sprijinirea Asociatiei Filantropice Sfantul Nicolae Sibiu cu donatie pentru masa de pranz, pentru un nu mar de 30 de 􀀇colari defavorizati. Educatie: „Concursul Bunelor Maniere” organizat la Palatul Copiilor de colega noastra lbi Cristea, au concurat 45 elevi, LC Millenium a oferit premii in bani la 9elevi premiati.
A XIX-a editie a Concursului lnterjudetean de Matematica „Gheorghe Lazar”
Participanti 172 elevi, din 25 de unitati scola re si 8 judete.
„Lions Club Millenium” Sibiu a asigurat, si la aceasta editie, premii speciale in bani, pentru elevele cu cele mai bune rezultate.
„Cre􀀇terea Calitatii Mediului”- s-au plantat salcami la Cisnadioara.
Actiune District „Tanarul Ambasador Lions al Secolului 21” eta pa regionala – regiunea Centru, District 124, castigatoare voluntar Lions Maria Girjoaba eleva la Liceul Gheorge Lazar Sibiu.
„Saptamana Vaccinarii” s-au distribuit 70 de flyere pentru vaccinarea impotriva Rujeolei (pojarului), in zonele de locuinte cu familii cu copii. Motto-ul proiectului a fast „Vaccinarea iti poate proteja copilul pentru toata viata”.
Par ticiparea activa a membrilor clubului la diferiteevenimente, pentru vizibilitate la nivel local a voluntariatului.

Va doresc tuturor ovara minunata!

DoinaVasiu
Presedinte LC Millenium Sibiu