duminică, februarie 23, 2020
Acasă Actiuni ACTIUNI LIONS CLUB IRIS TIMISOARA

ACTIUNI LIONS CLUB IRIS TIMISOARA

Alaturi pentru cop iii de la Spitalul Clinic de urgenta LouisTurcanu Timisoara

FiloArte, editia a IX-a
Actiunea ce poarta semnatura LC Iris, FiloArte, dedicata sustinerii 􀀄i promovarii studentilor talentati din cadrul Facultatii de Arta si Design, Timisoara, a ajuns la editia a IX-a. Tn acest an tema a constituit-o grafica. Proiectul s-a derulat in colaborare cu Facultatea de Arta si Design si Filarmonica Banatul.

Lions Iris Timisoara a sponsorizat, in doua randuri, din fonduri proprii si cu sprijinul farmaciei NICOMAR (Piata Unirii, Timi􀀄oara), reprezentata de d-na farmacist Vasii Sabina, Sectia Clinica Ill Pediatrie, Compartiment Diabet Zaharat, Nutritie, Bali Metabolice, cu 80 cutii de ace pen BD MICRO FINE PLUS 8mm (100 ace/cutie) si cu 40 cutii de testere/bandelete ACCU-CHEK ACTIVE (50 testere/cutie) in valoare de 2480 lei. Multumim Farmaciei NICOMAR!
lmplicare in,, Together we create happiness”
Proiectul cluburilor LEO, derulat cu ocazia sarbatorilor pascale, a implicat si doamnele de la LC Iris care au donat alimente pentru familiile aflatein nevoie.
Screening oftalmologic la scoala Gimnaziala din com.Peciu Nou, Timis,
lnitiat la nivel de District 124 LIONS, Romania, Programul de screening oftalmologic a implicat 􀀄i doamnele din LC Iris intr-o actiune ce s-a derulat in acest an in comuna Peciu Nau din judetul Timis.
impreuna la Bookfest
La initiativa colegului Lucian lonica (LCTimi􀀄oara) cu privire la aqiunea de strangere de fonduri in vederea achizitionarii unor caqi tiparite in alfabetul Braille destinate nevazatorilor, LC Iris a raspuns pozitiv. Actiunea s-a derulat in cadrul evenimentului Bookfest.
Epilepsy Challenge
La crosul organizat in Timi􀀄oara, d-na Manuela Buzescu, presedinta Clubului Iris, 2017-2018, s-a implicat activ, alergand alaturi de ceilalti participanti pentru a sustine aceasta cauza.
- Advertisment -

Most Popular

La final de mandat

Dragi prieteni, Iată că s-a scurs un an și a trecut atât de...

Revelionul Lions, moment de revedere și de bucurie

Viața este presărată de provocări. În fiecare moment, fiecare dintre noi ne confruntam cu termene-limită și cu obligații, avem întâlniri și comunicăm tot timpul...

Mesajul guvernatorului Radu Cristea

Radu Cristea - Guvernator District 124 Romania, 2018-2019 Lionismul este un factor de influență. Nimic mai...

16 iunie 2018 – o zi memorabila pentru Lions Club Craiova

In cadrul celor 100 de ani de lionism International, ca toti prietenii lei din Districtul 124 Romania, Lions Club din Craiova a...

Recent Comments