duminică, februarie 23, 2020
Acasă Evenimente ACTIVITATI LC ARAD ARVENSIS

ACTIVITATI LC ARAD ARVENSIS

Arad ARVENSIS Lions Branch by LC Drobeta Turnu Severin a organizat sambata 16 iunie un eveniment culinar caritabil in beneficiul INTEGRA – Asociatia persoanelor cu dizabilitati mentale. Evenimentul s-a desfasurat Restaurant Port Arthur, pe Malul Muresului intr-un cadru natural plin de farmec, unde de fiecare data suntem primiti cu prietenie.
La fel ca intr-o avalansa, dupa ce am anuntat intentia de a organiza acest eveniment ni s-au alaturat numerosi prieteni, si prieteni ai prietenilor astfel incat evenimentul a fast cu adevarat un succes.
Chef-ii au gatit ficatei cu mamaliga, paella valenciana, placinta cu branza si marar si prajituri care au fast apreciate cum se cuvine de cei veniti sa faca o donatie si sa petreaca o zi agreabila intre prieteni, astfel incat toate portiile gatite s­au epuizat rapid
INTEGRA a organizat un stand cu tablouri si produse hand made executate de tinerii din asociatie, sau primite ca donatie de la partenerii evenimentului. De asemenea, au fast organizate atelierele de pictura pe fata si un atelier de pictura pe canvas unde cei mici si cei mari au fast prinsi de magia culorilor.
Gradina de vara de pe Malul Muresului a devenit neincapatoare pentru prietenii care au raspuns invitatiei noastre de a ajuta financiar INTEGRA, toate fandurile colectate din donatii fiind destinate aqiunii de renovare a noului lor sediu.
Veselia ô€€‚i timpul petrecut impreuna au dat valoare emotionala evenimentului nostru iar tinerii cu dizabilitati au fast incurajati de prietenii care prin prezenta lor i-au asigurat ca nu sunt singuri ô€€‚i ca visul lor, pus in versuri de unul dintre ei, se va implini: „Pie cu pie se face marea. Leu cu leu se face renovarea. Dorim so creô€€tem frumos in casuta care ne asteapta”
Am simtit cu adevarat ca am pus in practica deviza „Where there’s a need There’s a Lion” si ca am servit comunitatea asa cum un club Lions este destinat sa o faca.

Dorica Sandufu LC Arad Arvensis
Articolul precedentIMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI !
Articolul următorLC 4 Family Timisoara
- Advertisment -

Most Popular

La final de mandat

Dragi prieteni, Iată că s-a scurs un an și a trecut atât de...

Revelionul Lions, moment de revedere și de bucurie

Viața este presărată de provocări. În fiecare moment, fiecare dintre noi ne confruntam cu termene-limită și cu obligații, avem întâlniri și comunicăm tot timpul...

Mesajul guvernatorului Radu Cristea

Radu Cristea - Guvernator District 124 Romania, 2018-2019 Lionismul este un factor de influență. Nimic mai...

16 iunie 2018 – o zi memorabila pentru Lions Club Craiova

In cadrul celor 100 de ani de lionism International, ca toti prietenii lei din Districtul 124 Romania, Lions Club din Craiova a...

Recent Comments