LC 4 Family Timisoara

Timi1oara aliituri de adulfii cu dizabilitiifi intelectuale, din Timi1oara!
Am ajuns din nou la prietenii no􀀃tri de la „Fundatia Pentru Voi’􀀇 din Timi􀀃oara! Este locul „in care adultii cu dizabilitati intelectuale sunt sprijiniti, 1ngrijiti, iubiti si pretuiti, este locul care „inseamna ACASA si locul „in care si-au dobandit demnitatea. Ajutorul nostru 1n valoare de 18.000 de lei consta in absorbante igienice, necesare beneficiarelor fundatiei. Multumim LUCIAN JANTUAN pentru donatii si pentru 1ncredere!!!!
We serve!!!!

intotdeauna „dupii faptii Ji riisplatii”!!
Multumim Guvernatorului Lions District 124 Romania, Ion Antonio Tache, pentru aprecieri si sustinere! Multumim pre􀀃edintelui Regiunea Vest, Toma Misca, mereu aproape denoi!!!
„Povestea merge mai departe ……… ”

Distanfele aproape nu existii, in dorinfa de a face bine!!! Tn celalalt capat al tarii, 1n parohia Paparnita, la o aruncatura de bat de Negre􀀃ti- Vaslui, in „Centrul de zi Sfanta Parascheva” se 1mpletesc pove􀀃tile de viata a sute de suflete, care se lupta sa traiasca demn, sub aripa ocrotitoare a preotului Vasilica Mihai Paraschiv. Acesta a reu􀀃it sa salveze copiii din zona de la analfabetism 􀀃i abandon scolar si sa sprijine nevoile sociale ale celor aflati in dificultate. „Clubul Lions 4 FamilyTimi􀀃oara” a raspuns nevoilor reale a uneia dintre cele mai sarace comunitati din Romania!
100 de pachete, cu dulciuri, produse de igiena si alimente au plecat spre Centrul de zi din Parpanita-Vaslui, daruri din suflet pentru suflet. Speram ca gestul nostru sa le faca sarbatorile de Paste mai frumoase!
Multumim tuturor sponsorilor care au fast alaturi de noi! We serve!!!!

in fiecare acfiune este un strop de suflet!
Fiecare actiune a „Lions 4 FamilyTimisoara” este valoroasa, indiferent daca este mai mica sau mai mare, daca se adreseaza unui numar mai mic sau mai mare de persoane sau copii si stiti de ce? Pentru ca 1n fiecare demers sau proiect al nostru este ô€€ƒi o bucatica din sufletul nostru!!! La „Targul caritabil de Paô€€ƒte de la Dumbravita” ne-a reprezentat familia Tunea. Suntem siguri ca jucariile si donatia in bani var fi de ajutor pentru „iepurasul”care va ajunge la cei peste 200 de copii, care beneficiaza de serviciile „Centrului dezi”
We serve!

Sub deviza: „Oameni ca noi’ Lions Club 4 Family

We serve!!!
„Lions Club 4 FamilyTimi1oara” a implinit4 ani!!!!
Ani frumosi, plini de reusite si implicare totala 1n nevoile comunitatii, ani in care am mai crescut putin si ani care ne­-au adus bucurii suflete􀀃ti, ca am putut ajuta!!!!
La aniversare ne-am marim echipa si le uram bun venit acelora care au ales sa ni se alature!!!
La multi ani tuturor!!! La multi ani „Lions Club 4 Family Timisoara”!
We serve!!!!
sustinator!!
We serve!!!

,,Am aprins si noi o stea” la crosul „Epilepsy Challenge’; din 26 mai, la Timi1oara!!
A fi lions inseamna implicare, daruire,empatie, prietenie si unitate! Ne-am alaturat Cluburilor Lions din Timi􀀁oara pentru a dezvolta reteaua nationala de telemedicina in epilepsie!
Evenimentul a fost promovat „De la om, la om’ la Radio Timi􀀁oara, de realizatorul emisiunii, Adriana Marascu, de la Lions Club 4 FamilyTimi􀀁oara, iar cea mai curajoasa bunica, pre􀀁edinte al clubului LC 4 FamilyTimi􀀁oara, a dat gata cei 5 km de alergare.
We serve!!!
Un „mulfumesc”in zi de sarbatoare!
….. 􀀁i cu, „sandwishurile voastre, am marit victoriile
noastre”.Multumim pentru sprijinul acordat!!!
Un mesaj, de Rusalii, care inseamna mult mai mult pentru noi!!!
Ne bucuram ca si sprijinul nostru pentru razboinicii de la „Clubul de rugby Warriors” sta la baza succesului!!! Ace􀀁ti copii cresc frumos 􀀁i demn!! Bravo razboinici, jos palaria Codrut Nicorici tie 􀀁i celorlalti antrenori, suntem mandri ca „Lions Club 4 Family Timi􀀁oara” va este partener si

Zi perfecta!”
„O zi perfecta’ o zi a bucuriei, a prieteniei, o zi cu soare si speranta, o zi a copilariei facuta in dar de „Lions Club 4 FamilyTimi􀀁oara”!
40 de copii,din centrele de zi de la Dumbravita si Peciu au avut pa rte de o excursie, de neuitat, chiar de 1 iunie, la Valea lui Liman! Natura, spiritualitate, veselie, joc, daruire si culoare, toate s-au impletit perfect!!!
WE SERVE!
AVEM CAMPION/!!!!
„Locul 1 si Campion ii Transilvaniei la categoria U 14! Multumim pentru sprijin!, este ultimul mesaj primit de la „razboinicii” pe care ii sustinem!!!
Bravo lor, suntem mandri de rezultatele obtinute si in acest an! „Clubul de Rugby Warriors Timisoara”este unul dintre proiectele „Lions Club 4 Family Timi􀀁oara’ un proiect care sprijina performanta, educatia 􀀁i copiii care doresc sa-si depaseasca conditia.
Felicitari antrenorilor 􀀁i multumiri tuturor sponsorilor care au crezutin aceasta cauza!
WE SERVE!!!!
„Mandri de /eufii nostri!”

1 O iunie 2018, o seara minunata, speciala, o seara in care muzica buna, prietenia, dorinta de a fi solidar cu cel in nevoie, spiritul lions, ne-au adunat la „􀀐ura”pentru eel mai recent concert caritabil marca „Leo Club All 4AIITimi􀀁oara”!! Au urcat pe scena „ALL Friends Band’􀀇 membri ai Leo Club All 4AII Timi􀀁oara 􀀁i trupa timi􀀁oreana „Blues Doctors”!! Fondurile stranse au depasit 2200 de lei si vor ajunge la alti copii, la „Centrul de Primiri Urgente’􀀇 din Timi􀀁oara.
Lions Club 4 FamilyTimi􀀁oara le-a fost alaturi si s-a incarcat cu energia 􀀁i tineretea lor!
WE SERVE!!!

Adriana Marascu LC 4 Family Timi􀀂oara