Viața este presărată de provocări. În fiecare moment, fiecare dintre noi ne confruntam cu termene-limită și cu obligații, avem întâlniri și comunicăm tot timpul în lumea virtuală. Iată, astfel se clădește fundația unui nesănătos castel de stres și de tensiune al fiecăruia dintre noi. Totuși, în acest tumult cotidian găsim și căi de scăpare iar una dintre acestea este întâlnirea cu buni prieteni și sărbătorirea reușitelor noastre.

La începutul acestui an în perioada 18-20 ianuarie 2019 a avut loc la Poiana Brașov, revelionul Lions. Acest revelion împreună cu ședința de cabinet au constituit un bun prilej de a face bilanțul activităților primului semestru lionistic dar și de a sărbătorii împreună trecea în noul an.

Lucrările ședinței de cabinet s-au desfășurat într-o atmosferă cordială, trecând în revistă, pe lângă raportul viceguvernatorilor și cel al guvernatorului, evoluția activităților, a proiectelor, a grant-urilor accesate, precum și cea a membership-ului.

Atât ședința de cabinet cât și revelionul Lions au avut loc la hotelul Piatra Mare, prin pitorescul peisaj de iarnă din Poiana Brașov. Petrecerea de Revelion a fost una minunată alături de cei peste 120 de prieteni veniți din toată țara ca să sărbătorim împreună. Petrecerea a fost plină de momente artistice printre acestea remarcându-se e în mod deosebit cel prezentat de un grup de artiști cu handicap locomotor. Drept recompensa pentru frumosul lor gest artistic dar și pentru curajul de a prezenta acest spectacol în fața noastră a tuturor, districtul a luat hotărârea de a-i sprijinirii cu suma de 1500 lei pentru dezvoltarea proiectelor lor artistice viitoare. De altfel în același context, cu mijlocirea clubului din Brașov, meniurile neconsumate atât de la cina din prima seară cât și din seara de revelion, au fost donate unei case de bătrâni din Brașov.

Organizarea acestei petreceri de Revelion și a ședinței de cabinet din poiana Brașov este meritul clubului Lions din Brașov și în special a PDG David Istvan cărora le adresez profunde mulțumiri pentru deosebita organizare, alegerea frumoasei locații și nu în ultimul rând a gustosului vin care ne-a fost servit la revelion.

Le mulțumesc tuturor colegilor noștri din cabinet care mi-au fost alături la toate ședințele de cabinet, inclusiv la aceasta,  de asemenea vreau să vă mulțumesc fiecăruia dintre voi cei care ați participat la acest eveniment minunat și deja tradițional, Revelionul Lions.

DG Radu Cristea