Actiune Lions Club Galati


Se stie ca misiunea cluburilor Lions este sa promoveze si sa mentina un climat de intelegere intre oameni,prin oferirea voluntara de sprijin umanitar celor aflati in nevoie.

Membrii cluburilor indeplinesc aceasta nobila misiune prin implicarea in comunitate,prin colaborarea cu alte cluburi din tara si de peste hotare.

Colaborarea dintre Lions Club Galati si Lions lub Bordeaux din District 103 Franta vine sa intareasca cele afirmate mai sus,iar prietenia ce ne leaga de ceva vreme a dus la realizarea unor actiuni comune, frumoase si valoroase,utile oamenilor si comunitatilor.

Lions Club Bordeaux a donat Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf.Apostol Andrei” Galati materiale necesare in recuperarea dupa interventii chirurgicale si traumatisme in valoare totala de 25.000 Euro.Transportul de la aeroport si depozitarea in vederea pregatirii inmanarii catre beneficiari au fost asigurate de clubul  nostru, Lions Club Galati.

Bunurile au fost descarcate, sortate,ambalate pe categorii si predate

de catre membrii clubului nostru sectiilor corespunzatoare ,dupa cum urmeaza:

Ortopedie si Traumatologie si Chirurgie Plastica Reconstructiva: orteze,proteze,centuri cervicale si lombare, cotiere, etc.in valoare de aprox.10.000 Euro.

Oncologie: proteze de san exterioare in valoare de aprox.3.300 Euro.

Chirurgie Generala I si Chirurgie Vasculara: ciorapi elastici in valoare de aprox.10.800 Euro.

Despre gestul nobil al prietenilor francezi vorbesc mai bine documentele, dar e bine sa spunem ca generozitatea consta nu atat in a da mult, ci a da atunci cand trebuie.Speram ca am putut fi de folos unor oameni mai putin norocosi,aflati in suferinta,iar prietenilor de la Lions Club Bordeaux le adresam, si cu aceasta ocazie, multumirile noastre si speram in colaborari viitoare la fel de frumoase.

Aurelia Neamtu

Presedinte Lions Club GalatiArticole populare