Balul de cristal 2014– la ediţia a X-a


În istorica cetate a Basarabilor, pe data de 13 decembrie 2014, Clubul Lions Negru Vodă Câmpulung, a organizat Balul de Cristal, ajuns la o frumoasă aniversare, anul acesta împlinind zece ani. A devenit o tradiţie şi în acelaşi timp o acţiune de bază a Clubului, prin care se urmăreşte sensibilizarea atenţiei publice cu privire la anumite nevoi ale semenilor, pe care Clubul nostru se străduieşte să le rezolve. Acţiunea caritativă de anul acesta din cadrul Balului de Cristal a urmărit strângerea de fonduri pentru ajutorarea Şcolii Gimnaziale Sfântul Iacob din Câmpulung, în vederea realizării unu lift, necesar elevilor cu handicap.

Membrii Clubului nostru au particiat la o seară minunată, deschisă de preşedinţele Ionel Vlădescu, care a adresat cuvântul de bun venit invitaţilor, iar apoi a prezentat acţiunile Clubului desfăşurate în 2014.

Invitaţii s-au simţit minunat în sala de conferinţe a Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, în care s-a desfăşurat Balul de cristal, care impresionează prin arhitectura sa deosebită, de asemenea datorită ambianţei create de formaţia Quasar Band din Râmnicul Vâlcea, dar şi de copiii scolii de canto Gina Pavel care au susţinut recitaluri de muzică.

Nelipsită a fost licitaţia de obiecte donate de membrii Clubului Lions Negru Vodă în vederea strângerii de fonduri, precum şi tombola cu premii, la care toţi cei prezenţi au fost câştigători.

Oaspeţii noştri de seamă au fost VG1 David Istvan, PDG Paul Grecu, PR Serban Dragusanu.

Dansul, buna dispoziţie şi prieteniile ce s-au întărit cu ocazia acestui bal au fost motiv suplimentar de bucurie pentru toţi cei prezenţi.

 

Preşedinte: Ionel VlădescuArticole populare