Balul de cristal al Lions Negru Vodă Câmpulung 2015 – ediție festivă


Anul acesta, pe data de 12 decembrie 2015, membrii Clubului Lions Negru Vodă Câmpulung, au organizat o ediție cu totul deosebită a tradiționalului Bal de cristal, prilejuită de serbarea a 10 de de la chartare, eveniment ce s-a desfășurat în sala de festivități a Primăriei Municipiului Câmupulung. Președintele clubului, Mihai Vasilescu, a fost cel care a deschis seara prin adresarea cuvântului de bun venit și de mulțumire oaspeților care au răspuns afitmativ invitației de a participa la acest eveniment, au fost apoi rememorate acțiunile desfășurate în anul 2015 de către Club, dar s-au prezentat și proiectele pentru viitor. Aceste proiecte urmăresc susținerea financiară a cantinei săracilor din Câmpulung Muscel, a copiilor fără posibilități materiale ce vor primi burse de studiu în bani, precum și susținerea campaniei Cineimpact, desfășurată în municipiu, prin care se dorește dezvoltarea socială în Muscel prin proiecții de filme, dezbateri interactive, ateliere de comunicare vizuală, concerte și jam-session susținute de artiști renumiți. Un alt cuvânt a fost ținut de către Dan Șain, secretarul Districtului 124 România, membru al Clubului Lions Negru Vodă Câmpulung, în calitate de gazdă.

Invitat deosebit la Balul de cristal a fost David Istvan, guvernatorul Districtului 124 România, care a transmis mesajul său celor prezenți, oferind membrilor clubului Lions Negru Vodă, pinul de guvernator. Un alt prieten al Clubului  nostru, prezent de fiecare dată la acțiunile desfășurate în Câmpulung a fost Șerban Drăgușanu, președinte regiunea 8 București-Oltenia. De asemenea, un invitat deosebit, regizorul Tedi Necula, implicat în promovarea campaniei Cineimpact în Câmpulung, a fost prezent la acest eveniment, sensibilizând audiența cu un cuvânt emoționant despre determinarea de a merge mai departe, indiferent de handicapul pe care cineva l-ar avea.

Atmosfera a fost susținută de către Diana Saracino și Costel Vasile, într-un cuvânt formația Select, alături de care a susținut un recital cunoscutul artist Tudor Turcu, câștigător al concursului X Factor, precum și de către copiii de la Școala de canto condusă de către Gina Pavel. În cadrul balului s-au făcut licitații pentru obiectele donate de către membrii clubului, s-a realizat și o tombolă  ce a urmărit strângerea de fonduri pentru susținerea proiectelor Clubului.

președinte Mihai VasilescuArticole populare