Îmbinând plăcutul cu utilul


Leo Young&Smart Bacau - Îmbinând plăcutul cu utilul (1)În ultimele 4 luni LEO Alpha „Young&Smart” Bacău a desfășurat 3 strângeri de fonduri cu diferite ocazii: începerea anului școlar, Halloween și Ziua Națională a României. În urma acestor evenimente adresate unui public tânăr, s-a adunat suma totală de 7000 lei.

O mare parte din sumă a fost donată către un caz umanitar, o elevă de 17 ani care suferă de cancer în fază terminală la nivelul creierului. La fiecare dintre cele 3 strângeri de fonduri am încercat să atragem un public cât mai numeros, prin organizarea unor decoruri și activități specifice. Tinerii din Bacău au devenit fideli evenimentelor noastre, pentru că încercam mereu să le oferim momente speciale, de care să își amintească cu drag.

Clubul este format din tineri sub 18 ani, știe care sunt nevoile și așteptările generației noastre, iar prin aceste evenimente reușim să îmbinăm utilul cu plăcutul. Elevii au parte de o seară de distracție, iar banii donați de ei îi ajută mai departe pe cei mai puțin norocoși.Articole populare