LIONS CLUB ARAD 2007 SI VIAȚA COMUNITĂȚII


Orașul de pe Mureșul  liniștit curgător,  Aradul, își sărbătorește, anual, în luna august, primirea statutului  de Oraș Liber Regesc. Implinirea, în acest an,  a 180 de ani de la recunoașterea istorică ,  a prilejuit derularea, în perioada 15 -25 august 2014 a Zilelor Aradului, un marathon de  evenimente culturale,  sportive sau de socializare: târguri pitorești, concurs de cros și bărci, expoziții foto și de pictură, muzică clasică și rock, o noapte albă a instituțiilor de cultură, conferințe, decernări de premii.

Evenimentele derulate au implicat o multitudine de persoane și personalități,  precum si pe doamnele din Lions Club Arad 2007, președinte Adriana Molnar,  care,  la standul alocat, au prezentat  activitatea lionistică  atât  cunoscuților  cât  și trecătorilor contemplativi, stârnindu-le interesul. Familiarizarea cu spiritul Lions s-a materializat prin donații, savurarea cunoscutei LimoLions, preparată de membrele clubului, pozele cu mascota Lions, interesul deosebit pentru facepainting-ul realizat, cu succes, de o bursieră a clubului. De fapt, sprijinul bursierilor, pe parcursul celor zece zile, a fost benefic, aceștia ințelegând că e nevoie să dea mai departe atenția alocată!

Impactul acțiunii noastre, asupra concitadinilor, ne aduce speranța că, oamenii doresc să ajute realizarea scopurilor explicite, în special cele care vizează copiii. Si atunci, preconizăm  că  proiectele din acest an ale Clubului Lions Arad 2007, ca:  bursele pentru elevi meritorii, dar cu situație precară;  sejurul anual pentru elevii cu nevoi speciale, de 1 iunie, de la Roșia Nouă, județul  Arad, poate și un centru de excelență, sunt realizabile si prin aportul membrilor comunității, pe care, din suflet, îi servim!

Cornelia Demian


Articole populare