Mesajul Imediat Past Guvernatorului


Untitled-1

AMICUS GENERUS HUMANI
 = prietenul neamului omenesc sau a rasei umane sau a oamenilor in general; cred eu ca ar putea fi o alta enuntare a principiilor pe care se bazeaza activitatea membrilor LIONS. Iar prietenia intre noi este bazata si pe acest scop comun , de a servi comunitatea.

In general fiecare om are ca scop propria lui multumire, dar cand anumite scopuri coincid, apare comunitatea de idei si impartasirea acelorasi valori morale, civice, culturale si spiritual, ce duce la o prietenie sincera si dezinteresata , asa cum este intre membrii nostri. Si dupa cum stim, prietenii cresc calitatea si lungimea vietii.

Paolo Coelho scrie asa cum gandesc si eu: ”..ramai langa cei care sunt alaturi de tine in orele de bucurie. Deoarece in sufletele acestora nu exista gelozie sau invidie, ci doar fericirea de a te vedea fericit.

Alatura-te celor care nu se tem ca sunt vulnerabili. Pentru ca acestia au incredere in ei , stiu ca toti se impiedica, din cand in cand si nu privesc asta ca pe un semn de slabiciune, ci de omenie. Alatura-te celor care canta, povestesc, se bucura de viata si au bucurie in ochi.
Pentru ca bucuria e molipsitoare si reuseste sa descopere o iesire acolo unde logica nu a gasit decat o explicatie pentru o greseala. Alatura-te celor care se straduiesc sa deschida doar usa inimii.’’

cu prietenie,
Paul Grecu
Imediat Past GuvernatorArticole populare