O cutie cu bucurii, un zambet de copil


Iata ca astazi membri Lions Club Transilvania, Lions Club Genesis si Leo Club Bastion continua traditia proiectului Cutia cu Bucurii (Shoebox) pentru al cincilea an consecutiv.
“Cutia cu Bucurii” este programul prin care elevi din mediul rural se bucura de cadourile de Mos Craciun pregatite de mebrii Lions si LEO odata cu serbarea de sfarsit de an. Darurile cumparate de cluburile clujene, impachetate cu multa grija si dragoste, ajung sa-i bucure pe cei mici acum in prag de sarbatori.

Bucuria de a vedea un copil fericit nu se compara cu nimic in lume. De aceea, an de an cadourile lions-ilor poposesc in alta localitate din judetul Cluj. Cutiile pregatite cu atentie de tinerii LEO Bastion contin de la obiecte de igiena (periuta de dinti, pasta de dinti), dulciuri (napolitane, ciocolata, bomboane) sau articole textile (caciulite, sotete, fular) sau rechizite(caiete si instrumente de scris).

Anul acesta 110 elevi ai Scolii comunei Cornesti au fost intampinati de Mos Craciun in cadrul serbarii de sfarsit de an, desfasurata in sala de spectacole a Centrului de Informare Lujerdiu.Articole populare