Puterea exemplului sau Ziua Anei


“Exemplul impresionează mai mult decât amenintarea” Pierre Corneille

Ana a împlinit 12 ani. Ana a împlinit 12 ani in 14 Februarie, de ziua îndrăgostiților, iar anul acesta a fost o zi superbă de primăvara. Parcă întregul univers a știut  că este ziua Anei, iar de ziua ei Ana vrea sa fie primită in rândul membrilor clubului Leo. Dar nu oricum. Ana este prima membră a Clubului Leo Alpha, deci Ana este inițiatoarea si fondatoarea primului club Leo Alpha din Arad. Si pentru că Ana este o fetiță care știe ce vrea, a mai convins încă 18 prieteni si colegi, animați de același entuziasm, sa înființeze Clubul Leo Alpha.

Primirea oficială a  Anei in rândul marii familii a leilor a fost făcută la ea acasă, in sufragerie, unde ne-a făcut o primire călduroasă si emoționantă. Spun primirea oficială, pentru că de facto Ana face parte din această familie de la vârsta de 9 ani, de când mama ei Oana s-a alăturat leoaicelor din Clubul Lions Arad 2007. Eu am cunoscut-o in vara lui 2014, de zilele Aradului, când a participat alături de noi la standul clubului. Nu numai că a vândut binecunoscuta LimoLions, dar a donat pentru vânzare obiecte create de ea la cercul de arte plastice din cadrul Palatului Copiiilor. Pe lângă faptul că este foarte talentata este si foarte inimoasă.

La evenimentul primirii Anei, au participat doamne din Clubul Lions Arad 2007, președinta Clubului Leo Maris Arad ( Omega ), părinții  si bineînțeles celălalt membru al familiei, cățelușa Snow.

Am întrebat-o pe Ana de ce vrea sa fie membră a Clubului Leo si mi-a răspuns că vrea să fie ca mama si că vrea să se simtă bine ajutând oameni care au nevoi. Iată deci puterea exemplului!

Noi, participantele la eveniment, îi dorim sa aibă parte de bucurii, să fie si ea la rândul ei un exemplu de dăruire  pentru ceilalți, si datorită faptelor sale, părinții săi , si nu numai, să fie mândrii de ea.

La mulți ani Ana!

si

La multi ani Clubul Leo Alpha Arad

Daniela Dobrescu
Clubul Lions Arad 2007Articole populare