Şedinţă de Consiliu a Districtului LEO 124 România, 18-20 martie, Târgu Mureș


foto1Luna martie ne-a strâns din nou într-un cadru care pe noi ne încânta de fiecare dată. O şedinţa de consiliu combinată cu două seri de distracţie într-un weekend alături de prieteni vechi sau noi, LEO sau LIONS, tineri sau doritori de tinereţe. Toţi veniţi la Târgu Mureş cu aceeaşi voie bună şi bucurie ca la orice întâlnire naţională.

Aşa cum ne-am obişnuit, vineri a fost ziua în care încet, încet leuţii au început să ajungă la locul de cazare, toată lumea fericită să se revadă şi mai ales să facă cunoştinţă cu o parte din membrii noului club Leo Deva Sarmizegetusa care urmează să fie chartat în data de 9 aprilie 2016. Seara s-a încheiat cu petrecerea de “Bun venit” organizată de LIONS, eveniment la care ne-am simţit foarte bine împreună leii şi leuţii.

Sâmbătă a fost ziua cea mai aglomerată. Am profitat de orele dimineţii să ne încărcăm bateriile, în timp ce o mică delegaţie LEO a participat la Şedinţa de Cabinet LIONS, iar după-masă am început Şedinţa de Consiliu cu bateriile încărcate. La această şedinţă i-am avut invitaţi reprezentanţi ai noului Club Leo Deva Sarmizegetusa, Istvan David – Guvernator LIONS, Daniela Holzheimer – Viceguvernator 1, Şerban Drăguşanu – Preşedinte Regiunea 8 Buc. – Oltenia, Daniel Nitoi – Preşedinte LIONS Burebista Bucureşti, Andrei Bogdan Ciungulete şi nu în ultimul rând, reprezentanţi a aproximativ 6 cluburi LEO din ţară.

foto2Seara, între orele 20:30-21:30 leuţii au sărbătorit, alături de membrii LIONS, “Ora Pământului” prin aprinderea de lumânări în faţa Grand Hotel pentru a sărbători acest eveniment internaţional. Desigur, această seară s-a terminat cu mult aşteptata distracţie în club la care au participat atât membri LEO, cât şi LIONS.

Duminică, o zi pe care nimeni nu o aştepta, ziua în care ne-am luat rămas bun de la fiecare şi ne-am întors acasă, la cluburile noastre care ne aşteptau nerăbdători să le povestim cât mai multe în urma acestui weekend plin şi care ne-a încărcat cu o multitudine de amintiri plăcute.

Târgu Mureş… Şansa de a cunoaşte oameni, de a-i întâlni pe cei cunoscuţi. Şansa de a zâmbi oportunităţilor, viselor, muncii… Şansa de a învăţa lucruri noi, de a primi oameni în viaţa mea, de a strânge legăturile din acest frumos grup de prieteni, Leo. Organizarea a fost ireproşabilă, distracţia şi utilul imbinandu-se, simţindu-mă cu adevărat implicată, cu adevărat membră. Mulţumesc!” Georgiana Bighescu, Arad

          Denisa DUMITRU, Director Imagine District LEO 124 Romania.

            Mark Alexandru SANDU, Director Imagine District LEO 124 Romania.Articole populare