Sprijin Lionistic la început de an școlar


Revista_Lions_Page_32_Image_0005

Începutul lunii septembrie a venit cu cadouri pentru o familie nevoiașă din Târgu-Mureș. Dedicată acțiunilor de ajutorare a celor nevoiași, unul dintre vicepreședinții Clubului Lions Târgu- Mureș, Laura Terzi, a identificat o familie al cărei suport financiar este considerabil redus și are nevoie de sprijinul comunității.

Alina C. a beneficiat de scutece pentru copilașul în vârstă de nouă luni, iar fratele său rechizite școlare. ”Sunt foarte mulțumită de lucrurile primite, m-au ajutat mult. A însemnat bucurie, mulțumire și un mare ajutor și ușurință pentru cumpărăturile lunii ”, a recunoscut Alina C. ”Sunt foarte foarte mulțumită de toate lucrurile primite. M-au ajutat și mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat”, a spus și Lucreția L., mama celor doi frați.

Investiția pentru donații s-a cifrat la suma de 600 lei, bani sponsorizați de firma Diotes SRL, administrată de Laura Terzi. ”Am făcut această donație datorită cazului social. Sunt patru persoane care se întrețin din salariul mamei”, a precizat vicepreședintele Lions Club Târgu-Mureș.

Dacia Hincu
LC Tg. MureșArticole populare