Tabăra prieteniei Brașov


“Tabăra prieteniei” de anul acesta, de la Braşov, a fost cu siguranţă o experienţă despre care am avut ce povesti. În acele trei zile am făcut cunoştinţă cu oameni minunaţi, şi deşi era prima oară când participam la o astfel de activitate organizată de LEO, am simţit că îi cunoşteam pe toţi dintotdeauna.

Titlul de “Tabăra prieteniei”cu siguranţă nu a fost ales la întâmplare şi a depăşit orice aşteptare: nu aş fi crezut că într-un singur weekend tineri din toată ţara s-ar fi putut împrieteni atât de uşor. Ieşirile (la Parc Aventura sau prin Braşov), faptul că am stat la masă împreună (de fiecare dată formând alt grup, făcând cunoştinţă cu alţi oameni), petrecerile, glumele, dimineţile la cafea, toate ne-au apropiat şi ne-au transformat într-un singur mare grup LEO.

Atunci când m-am înscris în această tabără încă nu eram pe deplin conştientă de ce înseamnă să fii membru LEO, însă această experienţă mi-a oferit anumite răspunsuri şi m-a făcut să mă simt mândră că fac parte dintr-o astfel de echipă. O echipă formată din oameni amuzanţi, sociabili, atenţi, ambiţioşi, frumoşi. Mă bucur că am avut oportunitatea de a-i cunoaşte, de a mă împrieteni cu ei şi de a învăţa puţin din ce înseamnă LEO România. Mulţumesc şi abia aştept să ne revedem! Denisa Dumitru, Alba Iulia

 

Tabăra de la Brașov, alături de membrii LEO, m-a făcut să realizez ce înseamnă de fapt să faci parte din această comunitate frumoasă.

Din primele minute în care am ajuns la destinație, m-am simțit ca într-o mare familie. Toată lumea dorea să facem cunoștință și să ne strângem la pupe și îmbrățișări. Aveam impresia că îi cunosc de ani buni.

Toată distracția a început la piscină unde bineînțeles că fetele nu scăpau nearuncate în apă. Cred că în acea zi m-a cunoscut toată pensiunea după țipetele asurzitoare pe care le scoteam de frică. Cu chiu, cu vai, cu promisiuni și încredere, m-am lăsat pe mâna băieților care au avut grijă să îmi depășesc frica de apă. Și bine au făcut că nu s-au lăsat intimidați de țipetele mele!

Au urmat două seri cu petreceri tematice, unde ne-am distrat pe cinste! Am participat la diferite concursuri cum ar fi “scaunele muzicale” sau “LEO dansează”. Nimeni nu mai ținea cont din ce zonă e, de cât timp ne cunoșteam. Toți eram prieteni.

În cea de-a doua zi, ne-am împărțit o parte la Parc Aventura, iar restul la plimbare în centrul Brașovului. Eu am făcut parte din grupul care s-a aventurat printre pe bușteni mișcători, liane și tiroliene peste lac. A fost o după-masă obositoare, dar în același timp plină de amuzament și multă, multă distracție. Tot staff-ul ne cunoștea, întrucât atunci când se striga LEO, în toată pădurea numai asta se auzea, din toate părțile.

Pe scurt, am cunoscut oameni faini, oameni pe care știi că te poți baza mereu, iar dacă dai cândva un telefon și spui “am ajuns în București” spre exemplu, nici nu se pune problema să nu vă revedeți cu drag! Pentru mine LEO înseamnă prietenie, încredere, voință, sprijin, distracție, și nu în ultimul rând, dorința de a ajuta comunitatea în care trăim! Adelina Sabau, Bacau

 Articole populare